De inschrijving voor de erfgoedmanifestatie 2020 te Winschoten is geopend!

De inschrijving voor de erfgoedmanifestatie 2020 te Winschoten is geopend!

Het programma voor de erf- goedmanifestatie ‘Welkom in de Graanrepubliek’ rond het weekend van 24/25 juli 2020 in Winschoten is op hoofdlijnen gereed en de inschrijving

is geopend.

Voor alle informatie over het evenement en de aanbreng- tocht ga via het hoofdmenu naar: Actueel > Evenementen > Erfgoedmanifestatie.

Voor de inschrijving is het noodzakelijk dat je ingelogd bent met je LVBHB gebruikersnaam en wachtwoord. Dit is het geval als de menubalk onder het logo begint met LEDEN- MENU. Staat er LVBHB, klik dan in de lichtblauwe boven- balk op LOGIN. Meer informatie over inloggen en ingelogd blijven in de webwijzer op pagina 4.

Ga voor het inschrijfformulier naar Ledenmenu > Aanmelden Erfgoedmanifestatie.

Aanbrengtocht(en) Leeuwarden - Winschoten

Aanbrengtocht(en) Leeuwarden - Winschoten

Een groot deel van de lol van onze jaarlijkse reünie zit ‘m natuurlijk inde tocht erheen en terug. En dat is dit jaar met het oost GroningseWinschoten niet anders. Het is een mooie gelegenheid om een misschien voorvelen nog onbekend vaargebied te verkennen. En wie weet komt uw schip erwel vandaan: aan het Winschoterdiep zijn veel van onze schepen gebouwd. Ener is nog steeds een bloeiende scheepsbouwindustrie.